FORSIDEN FACEBOOK USA 13/14 UTVEKSLING? BLOGLOVIN

Utvekslingsstudent i USA 2013-2014

USA 2013-2014

Høsten 2013 drar jeg til USA hvor jeg skal bo i 10 måneder hos en vertsfamilie. Hvor jeg ender opp vet jeg ikke enda, men håper selfølgelig (som alle andre) på det perfekte utvekslingsåret i det typisk, amerikanske livet. Du vet; highschool som på TV, BBQ's, starbucks, victoriassecret, homecoming og alt det vi gjerne assosierer med USA.

STS

Jeg sendte inn min søknad til STS (organisasjonen jeg reiser med) i fjor vår og ble akseptert på høsten samme år. Etter å ha fylt ut to deler av enda en søknad er jeg endelig ferdig og kan glede meg til den dagen jeg får vertsfamilie og ikke minst til den dagen jeg reiser. Fredag 26. april reiser jeg og mamma til oslo på STS sitt avreisemøte for utvekslingsstudenter som reiser til høsten. Der får vi mer informasjon om hvordan prossessen blir fram til avreisedato, om utvekslingsåret og gennerelle ting det er greit å vite før man drar. Vi får også høre om muligheter etter utvekslingsåret.

HVORFOR?

Jeg drar til USA mest fordi jeg vil komme meg ut i verden å oppdage litt, men det er ingen hemmelighet at jeg er blitt fristet av filmer om higschool i USA. Skolen i USA er vell det jeg gleder meg mest til, men har også hørt at folk skal være veldig gjestfrie der borte, og jeg har i vertfall fått et intrykk av at amerikanerne er veldig engasjerte, eller glad i å "overdrive". som for eksempel ved pynting av hus til helligdager, den typiske highschool-spirit'en ++ Det er også noe jeg håper jeg opplever og i så tilfelle gleder meg kjempemye til!

 

Follow my blog with BloglovinIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MAREN H. VIKEBY

17år - Vadsø/Finnmark Utvekslingselev i Tempe, Arizona skoleåret 2013-2014

+ Legg meg til som venn

TRANSLATE

TWITTER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits