FORSIDEN FACEBOOK USA 13/14 UTVEKSLING? BLOGLOVIN

Plutselig på gardemoen!

Ja, vet ikke hvor jeg skal begynne engang, men kan vel starte med å si at jeg sitter på gardemoen nå! Ble desverre ikke tid til å skrive et innlegg før jeg dro, men kan skrive nå om de hektiske 24 timene jeg har hatt. 

Jeg fikk endelig den etterlengtede tellefonen fra STS om vertsfamilie i går mårrest og både jeg og mamma var helt hysteriske og gråt. Jeg hadde kommet inn i Arizona, men hun fra STS visste ikke hvor i Arizona eller noe om vertsfamilien. Men det gjorde liksom ingen ting for hun sa at hun skulle prøve å sette meg på et fly på tirsdag/onsdag og da kunne jeg ha litt tid på meg og få snakket med familien... men neida! Hun ringte senere på dagen og sa at siden skolen allerede hadde begynt så ville hun helst at jeg skulle dra lørdag (i morgen). Siden jeg bor i Vadsø så måtte vi bestille flybilett til meg til i dag. Så hadde faktisk en dag på meg! Helt utrolig at vi faktisk fikk det til! All ære til verdens beste foreldre som har vært så tolmodige og hjelpsome! 

Jeg tok flyet fra Vadsø til Kirkenes kl. 18.45 idag og sitter nå på Gardemoen, skal sitte her til rundt 6 på morgenen for da skal jeg møte resten som også reiser idag. Men til det aller viktigste: 

Jeg har fått familie i Tempe i Arizona som er en by med nesten 170.000 inbyggere og som dessuten ligger rett utenfor Phoenix. Jeg skal gå på Corona Del Sol High School med 2700 elever. Vertsfamilien har jeg ikke hatt kontakt med enda siden det ble så kort varsel og at jeg faktisk ikke fikk vite noe om dem før i dag formiddag. Så får forhåpentligvis snakket med dem inatt. Familien består av vertsmor (Debra), vertsfar (Frank), vertssøster(Natalie) og vertsbror (Austin). Tror jeg skal vente litt med å legge ut så mye om familien intil jeg har snakket med dem! 


Joda, Arizona er en ørken-stat! Skolen jeg skal gå på. Skolefargen er foresten oransje, sånn type gresskar-oransje. Men det skal sikkert gå fint :)

Vi snakkes en annen gang, nå starter eventyret!

#UtvekslingIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MAREN H. VIKEBY

17år - Vadsø/Finnmark Utvekslingselev i Tempe, Arizona skoleåret 2013-2014

+ Legg meg til som venn

TRANSLATE

TWITTER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits