FORSIDEN FACEBOOK USA 13/14 UTVEKSLING? BLOGLOVIN

Vadsø-Oslo-London-Phoenix

Hei! Kom fram til vertsen rundt den her tida igår. Til nå koser jeg meg veldig og familien er helt topp. Har vært innom flere matvarebutikker idag samt andre steder. Har også kjøpt ny mobil, klarte selfølgelig å miste min på flyet!! Tenkte å skrive litt om reisen.

Først tok jeg fly fra Vadsø til Oslo. Da jeg kom fram på Gardemoen satt jeg alene på Starbucks i kanskje en time da jeg pluttselig fant Catarina som skulle til Canada. Vi satt oss ned og ventet hele natten ilag. Deretter kom det bare flere og flere så til slutt var det tid til å dra. Satt ved siden av en som skulle til sør-Amerika på flyet, veldig koselig fyr :)

Da vi var kommet til London fikk jeg beskjed om at jeg skulle sitte på flyet til Phoenix med Lucas fra Sverige. Vi var også de eneste som reiste rett til Phoenix. Så når vi kom til flyplassen fant jeg Lucas og vi spiste Brunch. Etter det dro jeg han med meg på litt shopping, han var heldigvis veldig tolmodig så det gikk fint! Flyturen til Phoenix tok 10 timer og kunne ikke hatt det bedre med Lucas ved siden av. Han bor også i nerhetan av min by så tipper vi ses igjen :)

Oslo-London


Catarina (Canada)
Her sitter gjengen og venter på flyet til London.

London-Phoenix
Lucas (han bor i Gilbert like ved Tempe)


Maten var utrolig god. Det her var foresten under "Breakfast"

Så var vi i lufta!
Rocky Mountain

Har også video fra da vi landet i Phoenix, skal legge den ut senere for det var utrolig fint og mye større enn forventet! Tempe er foresten en slags bydel av Phoenix selv om det er skrevet som en egen by.

#UtvekslingIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MAREN H. VIKEBY

17år - Vadsø/Finnmark Utvekslingselev i Tempe, Arizona skoleåret 2013-2014

+ Legg meg til som venn

TRANSLATE

TWITTER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits