FORSIDEN FACEBOOK USA 13/14 UTVEKSLING? BLOGLOVIN

Første skoledag.

Det er helt utrolig hvor fort det har gått. På torsdag fikk jeg beskjed om at jeg skulle dra og idag hadde jeg min første skoledag. Dagene har gått i ett og det skjer noe nytt hele tiden. Dagene består av mye latter og kulturforskjeller. Tempe er det helt motsatte av Vadsø! Vi går i shorts neste hele året rundt og det er bare så utrolig varmt ute! Det er faktisk som å sitte i badstu hele dagen, takk og pris for aircondition sier jeg bare!

Tilbake til overskrifta. Idag var min første dag på Corona og det gikk faktisk kjempebra! Var mange nyskjerrige amerikanere og utrolig hyggelige lærere! Men jeg merket at etter skolen var jeg bra sliten (Noe jeg fortsatt er). Det kommer nok av lite søvn og at alt bare går i ett. Det går seg nok til etter hvert!
Jeg har ikke meldt meg på noen sport enda, men skal se hva de tilbyr og hva jeg kan melde meg på.

Her er foresten noen bilder fra i går! Tok en tur til byen og får å sjekke ut ASU som er universitetet der den nest eldste vertssøstera mi (Julia) går. Min første amerikanske frokost, måtte selfølgelig ta bilde.

Her kommer bilder fra en bygning med studentboliger, Julia har deler en leilighet her med en annen jente. Det er så utrolig fint og moderne! Men det er kanskje ikke så rart når Tempe er en universitet-by! Tror det var slik at ASU har flest studenter i hele USA!


Stor TV ved basenget! Helt ok liksom.

Har ikke noen bilder fra min skole, men kommer sikkert etter hvert :)

 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MAREN H. VIKEBY

17år - Vadsø/Finnmark Utvekslingselev i Tempe, Arizona skoleåret 2013-2014

+ Legg meg til som venn

TRANSLATE

TWITTER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits