FORSIDEN FACEBOOK USA 13/14 UTVEKSLING? BLOGLOVIN

Sandstorm og California!

For to dager siden fikk jeg oppleve Arizona sitt alternativ for snøstorm. Siden det er monsuntid nå er det litt mer regn en vanlig (som vil si at de faktisk får regn) - noe de ellers aldri gjør. Det begynte først å blåse veldig og så kunne man se en "veggen" av støv i lufta. Det var utrolig stilig! Når vi hadde denne "veggen" over huset begynte det å pøse ned store dråper med regn. I tillegg tordnet det og lynte det så lysene i huset blinket. Jeg var helt i hundre og løp rundt i huset fra vindu til vindu. Men vertsen sa at de ikke får slike stormer ofte så jeg var heldig som fikk se.Der fikk dere også se nabolaget jeg bor i. Men over til den andre delen av overskrifta; til helga drar vi til California! Debbie(vertsmor), mamma og pappa hjemme har ordnet alt av papirer og skrevet under så jeg kan lære meg å surfe der borte. Gleder meg utrolig mye. Vertsen leier et hus der som er veldig fint! Mandagen etter er det laborday som vil si null skole. Også har vi homecomming på skolen den 21. september bare to dager før bursdagen min. 

Ellers har jeg det veldig fint her borte. Koser meg i varmen som bare det! Matten, fysikken og kjemien går litt tregt på grunn av alle de kompliserte utrykkene. Men det går seg nok til etter hvert. Bare å pugge, pugge, pugge!

 #Utveksling2 kommentarer

Farmor

29.08.2013 kl.22:50

Oisan, sandstorm !! Godt du var innomhus. Omgivelsene ser veldig fine ut .Det går seg nok til med fagene, du har jo nettopp starta. Flinke pia. Love you

Maren Vikeby

30.08.2013 kl.06:30

Farmor: jada, det går sæ til:) Suss og klæm<3

Skriv en ny kommentar

MAREN H. VIKEBY

17år - Vadsø/Finnmark Utvekslingselev i Tempe, Arizona skoleåret 2013-2014

+ Legg meg til som venn

TRANSLATE

TWITTER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits