FORSIDEN FACEBOOK USA 13/14 UTVEKSLING? BLOGLOVIN

Utvekslinsstudentene i området

I helga som var hadde utvekslingsstudentene (i STS) sammenkomst et sted i Scottsdale bare en kort time unna Tempe. Der møtte jeg folk fra flere steder i verden og det var utrolig morsomt! For meg i alle fall. Alle måtte ta med seg mat fra sitt land så jeg smakte på mye forskjellig mat, men var ikke alt som falt i smak! Selv hadde jeg med meg en helt simpel bløtkake som vi pyntet med jordbær og blåbær, orket ikke lage kjøttkaker. Men tror ikke kjøttkakene var savnet da hver eneste svenske hadde med seg kjøttboller! haha.


Israel - Sveits - Tyskland - Tyskland - Kina


USA (vertssøster til en av dem) - Kina - Filippinene - En vertsmor til av av dem - Sverige - Sverige - Sverige - Sverige


Alle utvekslingselevene.


Her er foresten et bilde jeg tok igår på skolen. Siden det nesten aldri regner er skapene og gangene ute. Men igår regnet det så mye som det ikke har gjort på lenge (ble jeg fortalt) og vi vasset i vann på vei til timene! enkelte steder gikk vannet opp til midten av leggene. 

Ellers går det bedre på skolen noe som gjør at jeg bare trives enda mer! Har også blitt kjent med Rachele fra Italia som bor like i nerheten (nummer to nederst fra høyre på fellesbildet) Hun sitter foresten ved siden av Lone som jeg ble kjent med før jeg kom hit. Jeg møtte også Lucas som jeg reiste hit sammen med igjen pluss flere av svenskene. Til helga skal jeg og Natalie dra til Scotsdale for å se etter homecomming-kjole til meg! Neste uke er det tema-uke på skolen og den helga er homecoming. Gleder meg veldig mye!

#UtvekslingIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MAREN H. VIKEBY

17år - Vadsø/Finnmark Utvekslingselev i Tempe, Arizona skoleåret 2013-2014

+ Legg meg til som venn

TRANSLATE

TWITTER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits