FORSIDEN FACEBOOK USA 13/14 UTVEKSLING? BLOGLOVIN

Go Diamondbacks!

Dagen i går var laang og utmattende, men utrolig morsom!

Sto opp i halv seks tiden for å ordne meg. Så kjørte Debbie meg til en fotograf som tar årbokbilder. Vet enda ikke om jeg får være med i årboken, men tok bilde for sikkerhets skyld. Jeg har ikke sett bildene og får ikke velge selv hvilket de putter i årboken. Det er fordi siste frist til å ta bilde var igår og da ble det bare sånn, men pytt pytt! Bildene får jeg se og kjøpe om jeg vil (noe jeg vil) neste torsdag. 

Når vi var ferdig hos fotografen dro vi til den botaniske hagen, det er en park med ørken-planter. Mye av plantelivet i Arizona er ikke oprinnelig herfra, men har kommet etter at folk bosatte seg her. Uansett, så dro vi ikke dit for å se på plantene, men hva jeg gjorde der kan jeg ikke si enda:)

Så var det i vei for å hente Austin hos en venn, men først stoppet vi innom jobben til Julia for å si hei til henne. Fikk også en blåbærmuffins som var kjempegod. Vi fikk foresten smør med muffinsen! Haha, tyyypisk amerikansk! Da vi hadde hentet Austin og kjørt han hjem dro vi til Lifetime som er et kjempebra treningssenter for å skaffe meg et medlemskap. Har konsultasjonstime på onsdag. Fikk også masse rabatter på Spa'et der og poeng som kan brukes til pt-timer, tennistimer ++ Også veldig typisk amerikansk å få mye ekstra. Funker for meg!

Etter det igjen dro vi hjem og spiste lunsj. Like etterpå tok jeg og Natalie turen opp til Scotsdale for å se etter homecoming-kjole til meg! Jeg fant en utrolig fin kjole, men mangler fortsatt sko og smykker. Det skal vi fikse idag for vi må uansett innom kjøpesenteret i Chandler for å bestille time hos noen som skal gjøre sminken vår før homecoming. Håret skal vi også få gjort hos en frisør.

så over til dagens høydepunkt; Natalie, Jake, Austin og jeg dro på min aller første baseballkamp! Var utrolig morsomt, men fikk ikke akurat med meg så mye av selve kampen. Laget til Arizona heter Diamondbacks som er et kallenavn til en klapperslange. Det er slutten av sesøngen, og laget vårt var visst ikke så bra, men de hadde vunnet over New York Yankees en gang så de har vært veldig gode. Alle fikk utdelt en nikkedukke og gratis pølse, drikke, kjeks og you name it. Igjen, typisk amerikansk. Baseball stadiumet her i Arizona er det eneste eller det første stadiumet som kan både åpne og lukke taket. De åpnet det under kampen og vi kunne se et fly fly skikkelig nært noe som var kjempestilig. 
Måtte selfølgelig kjøpe meg en jersey! 

#UtvekslingIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MAREN H. VIKEBY

17år - Vadsø/Finnmark Utvekslingselev i Tempe, Arizona skoleåret 2013-2014

+ Legg meg til som venn

TRANSLATE

TWITTER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits