FORSIDEN FACEBOOK USA 13/14 UTVEKSLING? BLOGLOVIN

Homecoming

Er nettopp kommet hjem, så skal ikke skrive så alt for mye. Har vært på homecoming idag og det var så morro! Dansen i seg selv var ikke så andreledes fra va jeg er vant til å var ikke akurat så særlig morsomt, men bildene og middagen før dansen var det beste med dagen.

Jeg våknet opp litt før 7 imårrest, bare fordi jeg ikke får sove, å gjorde litt husarbeid før jeg og Natalie tok turen til kjøpesenteret hvor de skulle gjøre sminken vår. Vi så helt forferdelig ut etter vi hadde vært der, å de var dessuten slemme og sene så vi kom for sent til frisøren.. Fikk ordnet håret hos en koselig dame som jobber hjemme og hun var kjempeflink og utrolig hyggelig. Når vi kom hjem vasket vi av oss sminken som så rett og slett helt for ... ut! så var det å sminke seg på nytt og ta bilder før vi dro videre for å ta flere bilder.. :)

Vi tok bilder med hele gruppen, men har ikke alle bildene. Etter bilder dro vi på en pizzeria som heter Oregano's som foresten serverte utrolig god mat. Vi hadde booket et privat rom og vi var til sammen 16 stykk. Etter vi hadde spist dro vi til homecoming. Folk er alltid så utrolig hyggelige og jeg fikk en haug med komplimenter, ga selfølgelig mange tilbake også! :)

Å ja, æ hadde date til homcoming, hehe! Natalie og Jake som fikset, og jeg var utrolig heldig som i det hele tatt hadde en date i og med at jeg bare har vært her en måned (Akurat en måned idag, hurra). Han var veldig snill og vi hadde det veldig morsomt.
Natalie og Jake som ble nominert til homecoming konge og dronning, de vant ikke men ser fremdelses supersøte ut sammen!Etter homecoming dro vi til Ihop og spiste frokost-dessert som french-toast med krem og bær, pannekaker, egg og bacon ++


I dag har verdens hærligste lillesøster bursdag og fyller hele 3år! Dadda er kjempeglad i deg lillevenn <3 Selv har jeg bursdag på mandag så det gleder jeg meg til! :)

#Utveksling6 kommentarer

Sandra Seville

22.09.2013 kl.09:39

utveksling virker så bra!

Merethe Hansen

22.09.2013 kl.16:00

ser ut som du koser dæ veldig! håper resten av året ditt blir helt fantastisk, så gleder æ mæ til du kommer hjem å forteller ALT sammen :D glad i dæ Maren, ses om ikke så altfor mange månder :* utrolig flotte bilder å jenter! du va smashing <3 å gratulerer til lille Erle Susanne

Maren Vikeby

22.09.2013 kl.19:07

Merethe Hansen: Tusen takk Merethe! Glad i dæ åsså, gleder mæ til å fortelle dokker om alt :D <3

22.09.2013 kl.23:01

heia maren flotte bilda ser høres ut som du har det fint der.å gratulerer med dagen i morgen

birgit noren

22.09.2013 kl.23:04

heia maren kjempefine bilda.høres ut som du trives å det er bra.gratulerer så mye med dagen din i morgen.

Maren Vikeby

22.09.2013 kl.23:18

birgit noren: Tusen takk Birgit! Storkoser mæ i statene ja:)

Skriv en ny kommentar

MAREN H. VIKEBY

17år - Vadsø/Finnmark Utvekslingselev i Tempe, Arizona skoleåret 2013-2014

+ Legg meg til som venn

TRANSLATE

TWITTER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits