FORSIDEN FACEBOOK USA 13/14 UTVEKSLING? BLOGLOVIN

17 år!

På mandag fylte jeg 17 år, Hipp hurra for meg! Hadde en kjempehyggelig dag med vertsen og fikk så mange hilsninger fra Norge. Bursdagen min varte i nesten to dager på grunn av tidsforskjellen noe som var veldig morsomt. Så på søndagen når klokka hadde passert midnatt i norge fikk jeg en krukke med jellybeans fra vertsen (Er veldig glad i jellybeans). Våknet mandags morgen med en liten forkjølelse som ble værre utover dagen. Så var ikke fult så tilstedeværende når jeg kom hjem fra skolen. Ble sunget til i tre av klassene mine og måtte synge den norske versjonen selv i en av dem. Har jo verdens fineste sangstemme så det var heldigvis ikke flaut. Når jeg kom hjem fra skolen satte jeg meg ned for å gjøre leksene mine så dro vi ut for å spise på en mexicansk resturant. Når vi kom hjem fikk jeg hjemmelaget sjokolade-rullekake og åpnet gavene fra vertsen. Fikk et skilt som jeg så på stranden i California pluss bodylotion, arizona-bilde-ting og litt til. BAre elsker skiltet jeg fikk og kan ikke vente med å henge det opp på rommet mitt i Norge! 


Fikk et bursdagskort fra naboen vår Yvette som er fra Frankrike. Utrolig helrig dame, hun er i Frankrike nå på besøk hos noen slektninger så gleder meg til hun kommer hjem!

Og til litt andre ting så var jeg og Debbie på skojakt noen dager før homecoming og kom tilbake med ikke mindre enn to par sko. Kjøpte også kjolen jeg hadde på meg på homecoming og har fått mange spørsmål om hvorfor jeg ikke brukte en lang kjole. Det er fordi det er prom på slutten av året som er den type dans så gleder meg enda mer til prom!

Idag er jeg hjemme fra skolen fordi jeg var helt utslitt igår etter skolen og siden vi bare har halv dag idag følte jeg det beste var å være hjemme så jeg kan bli bedre til imorgen når det er full dag! Erle har fått vann/brann kopper så sender en liten god-bedring-hilsen til henne i samme slengen!Én kommentar

hhgirls

25.09.2013 kl.18:44

du har uttrolig fine bilder:)

gleder meg til og lese videre

Skriv en ny kommentar

MAREN H. VIKEBY

17år - Vadsø/Finnmark Utvekslingselev i Tempe, Arizona skoleåret 2013-2014

+ Legg meg til som venn

TRANSLATE

TWITTER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits