FORSIDEN FACEBOOK USA 13/14 UTVEKSLING? BLOGLOVIN

Den Amerikanske Ambassaden

På søndag tok jeg turen til Oslo igjen hvor jeg dagen etter hadde møte hos den amerikanske ambassaden. Siden jeg reiser til USA måtte jeg møte personlig. Møtet var igår så jeg tilbragte en natt på hotell. Både hotellet, ambassaden og STS sitt kontor lå sånn ca. i samme område. Perfekt! Selve prosessen inne hos ambassaden tok kanskje 5min. Det var ventingen som tok lengre tid, men det var bare å smøre seg med tolmodighet. Møtte dessuten Idunn som jeg snakket med mens vi sto i kø. Å når man er utvekslingselev så har man mye å snakke om så stillhet var ikke et problem. 

Etter møtet dro jeg til hotellet, sjekket ut og så var det bare å finne STS sitt kontor. Hei, halo, Maren på tur... Brukte veldig lang tid på å finne fram og ringte både STS og Silje (som jeg møtte sist jeg var i Oslo) for å finne veien. Måtte stoppe folk for å spørre også. Fant til slutt fram, men det gir jeg all ære til Silje for som fulgte meg halveis! :-) Da jeg var kommet fram hentet jeg t-skjorte og sekk som skal brukes dagen vi reiser. 

Siden jeg hadde sjekket ut fra hotellet gikk jeg å bar på alt jeg hadde med meg så etter jeg hadde fulgt Silje til Oslo S dro jeg selv til Gardemoen og ventet der i 6timer. Ble ikke så mye shopping men dro ikke helt tomhendt hjem heller.

Tilbringte kvelden før møtet her i vinduskarmen med nudler fra Deli de Luca og Vitamin Well.Det er nå rundt 1-2 måneder til jeg reiser. Vet ikke avreisedato fordi jeg ikke har fått vertsfamilie enda. Tellefonen om plassering kan komme når som helst nå og jeg venter i stor spenning på å få vite hvor jeg kommer til å oppholde meg det neste året. Det har enda ikke gått opp for meg at jeg faktisk skal dra. At jeg om 1-2 måneder drar ut på en reise som jeg kommer til å minnes tilbake til for resten av livet. Det er så mye jeg gleder meg til. Opplevelser. Familien. Nye venner. Første skoledag. Det er deilig å tenke på at alt dette ligger forran meg og er enda igjen å oppleve. Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves.2 kommentarer
Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Juli 2013

MAREN H. VIKEBY

17år - Vadsø/Finnmark Utvekslingselev i Tempe, Arizona skoleåret 2013-2014

+ Legg meg til som venn

TRANSLATE

TWITTER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits