FORSIDEN FACEBOOK USA 13/14 UTVEKSLING? BLOGLOVIN

Bilder fra California

Dagene her nede går utrolig fort, jeg mener.. det er jo snart helg igjen! For hver dag som går blir forholdene bare bedre og bedre. Føler meg veldig komfortabel rundt vertsfamilien og de har vært veldig imøtekommende og bare rett og slett herlige! På skolen går ting mye bedre, jeg har fått en nogenlunde oversikt over hva vi går gjennom så henger litt bedre med i timene. Folkene på skolen er også superhyggelige og om jeg nyser i en time så hører jeg bare "bless you" overalt! Det syns jeg er veldig morsomt. Nå er det snart homecoming (21.september) og jeg gleder meg utrolig mye! Natalie har snakket om å ta meg med til Scottsdale her i Arizona for å se på kjoler og se litt rundt i butikkene. Gleder meg kjempemye. Uka før homecoming er det temauke som vil si at vi hver dag skal kle oss etter et tema. I morgen er det fotballkamp (skolelaget) og da skal man visst også kle seg etter tema (denne gangen er det å kle seg i oransje), det blir min første fotballkamp her, men har hørt at fottballaget her ikke er så bra. (Vi er gode i basket da)

Idag har jeg vært på skolen og så dro jeg og Debbie (vertsmor) til et kjempefint treningssenter og danset Zumba. Zumba her i forhold til Vadsø er mye hardere, men fortsatt like gøy om ikke mer! Tenker å skaffe meg treningskort der, for jeg tror ikke jeg kan melde meg på en av høst-sportene på skolen. Da må jeg vente til vinteren.

Meeeen, til overskrifta! Siden dagene går så fort glemmer jeg jo helt av å oppdatere dere hjemme her på bloggen, men altså dagene går i ett! Uansett, så dro vi til Carlsbad i California helga som var og jeg stooorkoset meg der! Huset familien leide var kjempefint og fikk mitt eget rom. 

Fredag.

Vi startet herfra i 4- halv fem tiden og kom frem ett på natten. Det var meg, Natalie og Julia (vertssøstre), Austin (vertsbror), Jake (kjæresten til Natalie) og Debbie og Frank (vertsforeldre). Siden vi kjørte så sett fikk jeg ikke sett så mye fordi det var mørkt. Når vi kom fram la vi oss med en gang og jeg sovnet også med en gang! Tok bare bilder av mitt soverom.Lørdag.

På lørdagen prøvde jeg surfing for første gang og jeg må innrømme at jeg ble overasket over meg selv! Det gikk mye bedre enn forventet (in your face, Øivind!) Frank (vertsfar) var kjempesnill og tok kjempemasse bilder. Fikk ikke akurat de beste bildene, siden de andre hadde gjort dette før å var litt bedre en meg, men jaja, kunne ikke vært mer fornøyd av egen innsats. Etter vi var ferdig å surfe gikk vi til en mexikansk fastfood sjappe som hadde kjempegode buritos. Både California og Florida er veldig spansk-preget. Senere leide vi elektriske sykler og tok en sykkeltur langs kysten. Kan ikke beskrive hvor fint det var, men du kan jo tenke deg palmer, strender, bølger, folk som jogger, sol. Det var rett og slett bare heeerrlig!


Fra venstre; Meg, Julia, Natalie, Jake og Austin.


Om du ser i bakgrunnen ser du meg på det grønne brettet. Bølgene var faktisk veldig store!
Herbie! Her er foresten huset vi bodde i, fint ikke sant?

Søndag.

Søndags morgen tilbringte vi også på surfebrettene.  Vertsen hadde også noen venner av dem over som bodde i område og vi grillte og spilte spill. Veldig koselig! Senere på dagen dro vi ned til stranden og spilte baseball hvor jeg igjen ble utrolig overasket over mine evner! Er jo født amerikaner jeg, hihi.

Mandag.

Mandag var siste dag, eller siste timer før vi dro hjem igjen. Vi brukte selfølgelig mandags morgen på å surfe. Det var like artig 3. gangen som 1. gangen. Så vi dro til stranden, surfet og så dro vi tilbake til huset, dusjet, pakket i bilen og la på vei hjemover. Denne gangen fikk jeg sett litt mer av både California og Arizona og det var helt utrolig! Noen steder var det bare fjell av det som så ut som løse steiner, andre steder var det sanddyner og så var det jo selfølgelig kaktuser. Var virkelig fasinert der jeg satt!

finner ikke bildene fra mandagen, kanskje Julia har tatt dem? hehe, i så tilfelle får jeg bare vise dem en annen gang :)

#utvekslingIngen kommentarer

On our way to California!

Nå er vi på vei til California! Blogger når jeg er framme eller etter helga. Er ikke så mye å si. Men kan jo si at jeg hadde min første "Assembly" idag. Det er en time der alle samles i gymsalen og de presenterer alle sportslagene. De avslørte også temaet for homecoming (som foresten er 21. September) som er "drops of Jupiter" eller "in space" om du vil.
Blogger foresten i bilen nå så det får duge med mobilbilder (fra "Assembly'en")4 kommentarer
Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Juli 2013

MAREN H. VIKEBY

17år - Vadsø/Finnmark Utvekslingselev i Tempe, Arizona skoleåret 2013-2014

+ Legg meg til som venn

TRANSLATE

TWITTER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits